dinsdag 19 juni 2012

De eerste!!!!!!

Ja hoor, het eerste meesje is uitgevallen! niet uitgevlogen dus. Het zat helemaal verbaasd op de grond en vroeg zich af, wat is dat voor een grote wereld???? Na een poosje begon hij/zij zich te poetsen en probeerde te vliegen en kwam zo in een laag struikje terecht en kreeg door, dat het moest gaan roepen om aandacht te trekken van pa en ma en dat lukte. Ja hoor, pa/ma vond de kleine en bracht het eten.
Wat is dat toch leuk om het zo van dichtbij mee te mogen maken.

Op de grond, helemaal verbaasd

Hier op het takje, al wat actiever

Nu wachten op de rest van de familie. We houden het in de gaten.......

4 opmerkingen:

 1. Leuk hé, ze blijven nog wel even schreeuwen om pa ne ma zolang blijven komen om hem wat voer te geven zal dat blijven doen. Wij hebben een merelnest in de Hedera zitten, vorig jaar was er ook een uit gevallen en ik kon niet bij het nest komen dus heb ik hem onder een Geranium gezet die op een pilaar stond vlakbij het nest en daar hebben de ouders hem nog een aantal dagen gevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Geniet er van, je zal vast bijna aan het raam geplakt zitten, haha! Zou ik ook doen, geen moment willen missen van zulk natuurschoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zeg,kijk dat kuifje zo schattig
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zeker erg leuk enne Angelique, we zitten lekker buiten hoor met putertje en al hahaha, het is hier zo lekker en zo kan ik alles goed gadeslaan. Alleen jammer, dat de accu leeg is van de camera, moet nu even opladen.
  WAT ER NU GEBEURT, TERWIJL IK ZIT TE TIKKEN
  Komt er een Gaai aan en die pikt zo dat jong uit de boom!!!!!!!!!
  Pa en ma er achter aan, Gaai laat jong los en zit nu bij de buren, die niet thuis zijn en ik kan er niet bij. Bah.... hier word ik dus niet goed van. Ik weet, dat de natuur hard is, MAAR NIET IN MIJN TUIN!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen