zondag 24 maart 2013

Ben ik weer!

Daar ben ik dan weer.......

Druk met van alles geweest en nog hoor, maar ik moest nu toch even mijn blog bijwerken. 
Mijn moeder is herstellende van haar herseninfarct en heeft therapie om weer goed te kunnen lopen en ze zijn bezig om haar te leren omgaan met het zeer slechte zicht aan haar linker oog. Het is net of ze de linkerkant negeert, of die dus niet bestaat met als gevolg, dat ze ergens tegenop botst met haar rollator en dus ook steeds de weg kwijt is. Helaas kan ze niet meer terug naar haar huis. Dat zou veel te gevaarlijk zijn voor haar. Ze wacht nu op een vaste plaats in de verzorging.

Mannetje is inmiddels geopereerd aan de bult in zijn rug. De TENS heeft niet geholpen. We waren ondertussen naar de chirurg doorverwezen en die heeft dan ook de bult verwijderd met goed gevolg. Die vreselijke pijnen zijn verdwenen. De zenuw moet nog wel genezen, maar dat komt goed, hopen wij.
Dus, na anderhalf jaar tobben, pillen slikken en allerlei dure onderzoeken, was nu zo gebeurd.

Toen kwam zoonlief, 36 jaar, langs en stond zijn handen te wassen, toen ik een enorme bult bij zijn schouderblad, door zijn trui, zag, en hem vroeg wat dat was. Hij dacht, dat ik een geintje maakte en trok zijn trui omhoog en toen schrokken mijn man en ik nog meer. Er zat een bult zo groot als een hand.
Hij direct afspraak gemaakt met de huisarts en doorgestuurd naar de chirurg. Echo gemaakt en nu op 3 april een MRI-scan. Het is een gezwel van 11 cm bij 3 cm, maar is niet kwaadaardig. Maar ondertussen waren we wel erg bezorgd, kun je je wel voorstellen.
Al met al dus veel zorgen en toestanden in ons huis.
Toch heb ik nog lekker kunnen haken. Ook goed voor de afleiding, want dat had ik even wel nodig hoor. Mijn hoofd heeft het er erg moeilijk mee gehad. De paracetamollen vlogen er doorheen. Nog nooit zoveel doosjes gekocht hahaha.

Wat heb ik gemaakt.......
Wel, het aapje als ballerina uit het boekje van Kristel Krukkert, alleen heb ik nog steeds geen balletrokje kunnen maken, omdat de roze gaatjesstof niet meer leverbaar is, dus gelijk maar een oproep aan iedereen die dit leest, heb jij of weet je iemand die nog een lapje overheeft, geef dan een gil!!!!!!!!!
Dan nog een konijn gemaakt voor de club waar ik lid van ben en die ik nog niet op mijn blog kan plaatsen omdat er eerst gekozen moet worden welke iedereen de leukste vind en dat gaat anoniem. Dus, foto volgt.
Ook ben ik bezig met een gordijntje uit een oud boekje dat ik heb gekregen van Gerd@ met nog meer boekjes erbij. Maar dat ene gordijntje vond ik zo mooi, dat ik gelijk ben begonnen en het nu bijna af heb. Als het hangt, maak ik foto's. Beloofd.

Mijn Give-Away komt er ook aan!!!!!
Ben er hard mee bezig........


8 opmerkingen:

 1. Wat een angsten zal je hebben doorstaan (en misschien nog?), ik kan er over meepraten helaas.
  Hopelijk heb je nu alle narigheid achter je en kun je weer genieten.
  Ik ben wel benieuwd naar je haaksels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jemig ook al flink voor de kiezen gehad zeg

  ben benieuwd naar de gordijntjes

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Respect! Denk goed aan jezelf.
  Groetjes
  Diana

  Check mijn give away: http://naaldbinden.widoeghe.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh, wat een toestanden. Alles komt altijd tegelijk he.
  Gelukkig gaat alles weer de goede kant op en kan je weer wat meer ontspannen.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat heb jij een toestanden om je heen zeg. Daar zou ik ook hoofdpijn van krijgen zeg. Wat fijn dat je je gedachten wat kunt verzetten met haken, maar toch............. het is een flinke kluif.
  Heel veel sterkte en houd je taai.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een narigheid allemaal bij jullie!
  Gelukkig gaat het allemaal weer goed komen en dat is toch weer
  heel wat waard!
  Sterkte ermee hoor!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mijn wauw momentje van de dag komt bij jouw, wat een heftige dingen allemaal, fijn dat je afleiding in het haken vind
  Sterkte met alles
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iedereen bedankt voor jullie lieve woorden, dat doet een mens goed!

  BeantwoordenVerwijderen