woensdag 5 september 2012

Eindelijk dan weer eens een berichtje van mij. Ik ben niet zo'n "iedere dag" schrijfster, maar, dat hadden jullie al in de gaten!
Na de sprei ben ik een beetje in een gat gevallen. Het was zo heerlijk om daaraan te werken. Tussendoor even wat anders maken zoals het aapje en beertje en het popje en slak, maar nu mis ik mijn sprei........ dus, zal ik toch maar weer aan iets groots beginnen, denk ik.

Maar eerst wat anders, ik heb een give-away gewonnen bij Ravelien!!! (Klik op haar naam en je komt op haar blog)  Vandaag kwam het al binnen. Het is een doos vol met allemaal bolletjes in de leukste kleuren, ook gemêleerd. Het is katoen van verschillende diktes, maar voor het fijne haakwerk, zoals randje langs zakdoekje enz.


En........is het niet geweldig, als je zoiets opgestuurd krijgt?????
Nou, ik vind van wel!
Bedankt, Silvia, ik ben er heel blij mee.

Dan, waar ik nu mee bezig ben, wel, dat zijn weer allemaal blokken van wit met rood, een beetje voor de winter, want het patroontje is een soort sneeuwvlok, vind ik.
Hier kun je het patroon vinden.
Dan wat voorbeelden:

Het middenstuk


Met rood randje


Ja, nu de vraag, wat gaat het worden??????
Nog even geduld, want ik weet het zelf ook nog niet, hahaha, maar, ik denk iets van een kleedje!!!

9 opmerkingen:

  1. Hallo leuk om weer wat te lezen van je.
    Fijn dat je geniet van je sprei hij is ook erg mooi.Wat je nu maakt ziet er ook weer mooi uit.
    Veel plezier verder met het haken.
    Groetjes uit Bonn. Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaa, de sprei staat zo mooi en ik krijg zulke lieve reacties van iedereen. Het volgende zal wel een kleedje worden, denk ik. Bedankt voor je reactie.

      Verwijderen
  2. Het ziet er nu al mooi uit en dan weten we nog niet eens wat het gaar worden.Maar dat kan niet anders dat het weer iets geweldigs gaat worden.

    En over geweldig gesproken, die doos vol garen is toch ook super geweldig
    gefeliciteerd daar mee, en daar zal je ook wel weer raad mee weten.

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, nou, in die doos is heel fijn garen, maar dat gaat wel goed komen hoor en bedankt voor je lieve reactie, (bloos)

      Verwijderen
  3. Dat zijn weer heel mooie vierkanten die inderdaad erg op sneeuwvlokken lijken (kerst/winter kussenhoesjes?).
    Bij die doos garen krijg ik een beetje de neiging om mijn handen door het beeldscherm te steken, wauw! Daar ga je vast wat moois mee maken, al zou ik er geen sprei van maken hoor, dat duurt denk ik wel erg lang ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, nee, dat gaat het zeker niet worden, want dat garen is bedoeld voor haaknaald 1 of 1.25, en dat zie ik voor een sprei niet zitten hoor!

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd met je cadeau. Jij hebt nog al eens geluk joh. Ik ben ook reuze benieuwd wat je met je nieuwe blokken gaat maken. Groetjes weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zijn inderdaad net sneeuwvlokjes en dan met dat mooie rood er bij... doet mij aan Kerst denken. Een kussen misschien, tafelkleed.. Mooi !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zie dat de bolletjes goed zijn aangekomen..Leuk om te lezen dat ze zo enthousiast zijn ontvangen. Veel plezier ermee :)
    Groetjes Silvia

    BeantwoordenVerwijderen